Verzending

Verzending naar Nederland.

Verzending van uw bestelling gedaan in een van de 4You Webventures webshops verloopt binnen Nederland via DHL Parcel en kost €5,75. Wij doen ons uiterste best om uw bestelling zo snel mogelijk te versturen. Voor 3 uur ‘s middags besteld betekend dan ook in de meeste gevallen de volgende dag in huis. Verzending kan ook naar een DHL pakketpunt voor slechts €4,50. Het pakket ligt normaal gesproken 1 werkdag na verzending op uw lokale DHL pakketpunt.

Enkele van onze producten passen door de brievenbus. De prijs van verzending via brievenbuspost hangt af van het gewicht. Als het product niet door de brievenbus past zal deze verzendmethode niet worden weergegeven bij het afrekenen.

Verzending naar België.

Verzending van uw bestelling naar België verloopt standaard via DHL en kost €7,95. Bij DHL is uw pakket in 2 - 4 werkdagen bij u thuis.

Verzending kan ook naar een DHL pakketpunt voor slechts €5,95. Het pakket ligt normaal gesproken 2 werkdagen na verzending op uw lokale DHLpakketpunt.

Enkele van onze producten passen door de brievenbus. De prijs van verzending via brievenbuspost hangt af van het gewicht. Als het product niet door de brievenbus past of verzending via de brievenbuspost duurder is dan verzending via pakketpost zal deze verzendmethode niet worden weergegeven bij het afrekenen.

Afhalen

Ook afhalen van uw bestelling in Dordrecht is mogelijk. Selecteer hiervoor de optie 'afhalen' voordat u afrekent. Uiteraard is afhalen gratis. Nadat uw bestelling is verwerkt nemen wij zo snel mogelijk contact met u op om een tijd en datum voor het afhalen af te spreken.

Wilt u direct menthol kristallen bestellen?


Deze informatie wordt u aangeboden door:    
Jaco  Hollebrandse

Oprichter van 4You Webventures. Enthousiaste, jonge ondernemer met een passie voor e-commerce en alles er omheen.